fbpx

OM OSS

FRONT SOFTWARE

Et komplett byrå
med øye for kreative løsninger

FRONT Software har gjennom flere år bygget opp en betydelig kompetanse og erfaring på digitale løsninger. Dette har ført til en kundebase på over 360 fornøyde kunder, hvor vi har levert tjenester og løsninger som nettbutikker med regnskapsintegrering, animasjonsvideoer, publiseringsløsninger, booking- og ordresystemer og større og mindre skreddersydde programmer.

Vi holder til i trivelige lokaler på Lura i Sandnes, samt vår egen utvikleravdeling i Bulgaria.

Våre medarbeidere sørger for at vi er konkurransedyktige på pris, men ikke minst også med hensyn til rask produksjon og levering.

Som kunde i FRONT Software skal det ikke være nødvendig å ha noen form for forkunnskaper innen web og Internett. Vi sørger for hele prosessen; Fra valg av domene, via rådgivning og design, til ferdig publisert resultat. Oppfølging i etterkant er viktig for oss slik at kunden får mest mulig ut av sine løsninger.

Vår tilnærming

Alle våre løsninger er utviklet og produsert av oss selv. Vi ansetter kun unike og kreative hoder slik at vi kan garantere at dine nye løsninger er moderne og velfungerende gjennom flere år med tett samarbeid oss imellom

Vår visjon

Vi streber etter å kun produsere innovative og kreative løsninger for alle og enhver - fra små bedrifter til store konglomerat. Våre ansatte jobber hardt for å tilfredstille deg og dine kunder med nettsider, nettbutikker og integrerte løsninger som er lette og bruke i tillegg til praktiske
VÅRE ANSATTE

Noen av våre
dyktige medarbeidere

Dimitar G. Georgiev

Daglig Leder

Christin Schumpa

Prosjektleder

Jone V. Haugvalstad

Prosjektleder

Joakim H. Tveter

Prosjektleder

Akin Anli

Prosjektleder

Lise Hansen

Digital Markedsføring

Kristian L. Jørgensen

Support

Sondre Sørskår

Kundeansvarlig